Saturday, February 20, 2010

my new product..weee






popcake n ballcake.

minimum order 50 pieces per order..
they are really superlicious mouth-watering!!!!

12 comments:

Effa, said...

Ecah, pinjam gambar popcake pahar. Akak lupa nak snap..thankss..

artis said...

amik le kak oiii:D

Ena Malek said...

Ecah,pinjam gamba jugak...hahahah...tk sempat nak amik gambo ari tuh...

artis said...

sila...sila...

ReActivate said...

::: sodapnyeee tengok cupcake kat sini.. saya penah makan sekali jer kot, tapi itupon takde hiasan mcm ecah buat nih, just a simple cupcake yg berwarna-warni.. intinyer ikut kale cupcake. kalo merah intinya strawberry, oren intinya mmg jem oren.. actually officemate yg bagi kat semua.. setiap orang satu, saya jer yg special dapat 3 cupcakes [hahaha] mmg kejam saya ni. ecah, saya baru perasan banner atas tuh mcm tema twitter plak kan? apa kata kalo ecah buat cupcake bentuk twitter, blogger, yahoo messenger mesti menarik! mcm iklan gigi unlimited plak [huhu] tapi yg dlm entry kali nih, lagilaa belum penah makan, popcake & ballcake [hehe] rajiiiinn ecah.. ;)

ReActivate said...

::: eh DIGI bukan gigi yee [ekekekeke].. sorry

artis said...

hiks.. kalo dtg kl tu cube2 le bg tau ecah..leh gak merasa kek comel ecah.:D

Zara said...

x sabo nak rasa!

artis said...

sabor...sabor..kang senin mak anto ye noks

Zara said...

wokey yang!

Zara said...

beb.."pinjam" pics ek...hehehe

artis said...

hiks..bisa